OM OSS

Vi är sociala följ oss!

Djupt i den Småländska skogen i ett källarförråd

Det som började som en hobby i ett källarförråd där vi modifierade och byggde om motorcyklar, utvecklades snabbt till en dröm och ett driv att skapa något större. Vår vision är att skapa något mer utöver en verkstad och butik. Vi vill istället bli en del av den globala motorcykelrörelsen där våra kunder får en helhetsupplevelse av en kombination mellan motorcyklar, konst, kläder och kulturella evenemang.

Riktigt Garage företag

Efter några år i källaren så tog vi steget ut i ljuset och år 2015 grundade vi företaget Bike Heaven. Bike Heaven är sedan dess ett företag i motorcykelbranschen som i grund och botten har sin stora passion i skapandet och designen av personliga motorcyklar.

År 2017 öppnades portarna för vår fösta fysiska butik och garage, belägen på Slöjdgatan 2, Västra Industriområdet i Växjö.

Står bakom våra Varumärken

Vi på Bike Heaven har valt att inkludera både välkända varumärken med erkänd hög kvalitet och mindre kända ”up and coming” varumärken, där vi ser en stor potential. Vi är oerhört noga med de produkter vi säljer och tillverkar, och ni kan alltid lita på att få bra kvalitet och bemötande. De varumärken som vi säljer i vår shop är uppdelade utifrån livsstil och kategoriserade i fyra olika kategorier: DELAR, TILLBEHÖR, MC-UTRUSTNING och STREETWEAR.

Passion och Livstil

För er alla som har möjlighet att besöka oss i vår fysiska butik i Växjö, kommer få ta del av en kulturell hotspot för motorcyklister. Vårt mål är dels att få erbjuda er ett noggrant utvalt sortiment av produkter och ombyggda hojar. Dels att ni ska få ta del utav en inspirerande miljö, där ni även får ta del utav trevligt umgänge och dryck. Vi vill kort och gott att du som kund ska känna dig varmt välkommen att ta del av Bike Heaven och bli en del av oss!

Vi säljer din drömhoj

Kom till oss och köp din nästa drömhoj! Vi på Bike Heaven är auktoriserade för KTM, Piaggio, Vespa, Aprilia & Moto Guzzi. Vårt mål är att vara ett komplett MC-Center där du kan hitta allt för just dina behov på två hjul, cross/enduro till adventure/touring och Sport.

Har du några frågor eller vill ta del utav mer information kring motorcyklar, service och skadeärende, mejla oss på: info@bikeheaven.com

Bike Heaven växer tack vare våra trogna kunder, leverantörer och vänner, så tveka inte att höra av dig eller besöka oss.

Varmt välkomna att bli en del av oss!

Butiksinformation

Adress
Slöjdgatan 2 – 352 46 Växjö

Öppettider
Måndag – Fredag: 10:00 – 16:00
Lördagar: Stängt
Söndagar: Stängt

Telefon & Mail
Telefonväxel: 0470-12146
Mail: info@bikeheaven.com

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Öppet tider v.16

Måndag-fredag 10-16
Lördag Stängt
Söndag Stängt


E-handeln är för tillfälligt ur funktion en ny hemsidan är på gång.

This will close in 0 seconds