I vår fysiska butik, Garaget finner ni många av modellerna från KTM till försäljning och som demohojar under hela 2022. Hojarna i sig är välutrustade med fina tillbehör från KTM Powerparts, varmt välkomna in och hitta er nästa drömhoj.

Vi hjälper dig gärna med finansiering av din nya mc och vi samarbetar med Santander Consumer Bank / KTM Financing. Aktiva kampanjer finns publicerad på KTMs hemsida KTM Financing Programs 2022.

KTM erbjuder sina kunder en Mobilitetsgaranti som gäller dygnet runt ifall du skulle få stopp på din motorcykel under resans gång. 
För varje service hos oss som KTM-återförsäljare förlängs din kostnadsfria Mobility Service på livstid fram till nästa service eller högst 12 månader!

SERVICENUMMER

LOKALT: 0771 15 50 00

INTERNATIONELLT: +46 8 51792832

KTM:s assistanscenter hjälper dig dygnet runt, sju dagar i veckan, 365 dagar om året i hela Europa. De ser till att du alltid är READY TO RACE!

Några av fördelarna med Mobility Service

Dygnet-runt-service via KTM´s direktlinje

Reparation på plats eller bogsering

Inkvartering

Utbytesfordon

Fortsatt resa

KTM erbjuder 2 års fabriksgaranti på nya motorcyklar förutsatt att service sköts enligt boken på en verkstad som är auktoriserad för KTM, det är vi! Första servicen inträffar alltid efter 100 mil eller senast 1 år efter leverans.

På KTMs 1-cylindriga motorer som vi hittar i 125, 390 & 690-serien skall service utfärdas med 750-mila intervaller eller senast 1 år efter leverans eller tidigare service.

Modeller som innehåller en parallelltwin, såsom 790 & 890-serien skall service utfärdas med 1500-mila intervaller eller senast 1 år efter leverans eller tidigare service.

De mest kraftfulla modeller i KTMs utbud har en V-twin motor på 1290cc, där skall service utfärdas med 1500-mila intervaller eller senast 1 år efter leverans eller tidigare service.

bikeheaven.com
bikeheaven.com

Med KTM är du alltid READY TO RACE! Spänningen, dramatiken, oförutsägbarheten i loppet är det som får vår värld att vända.

KTM har genom åren byggt upp ett rykte som en hård konkurrent på racerbanor runt om i världen. READY TO RACE är KTM:s identifierande funktion och hundratals VM-titlar är det ultimata beviset på deras obestridliga racingattityd. Dyk in i KTM-världen och upplev vårt rena racingfokus. Vår anmärkningsvärda racingframgång på världsscenen återspeglas i den kompromisslösa designen och funktionen som definierar KTM-motorcyklar. Deras engagemang för att leva racinglivet till det yttersta och bygga de bästa motorcyklarna är oöverträffad. Oavsett om du är ute på din gathoj eller adventurecykel, är varje tur på din KTM ett racingäventyr som väntar på att upplevas!