Tershine

Tershine

Refined Rubber and Trim | 500ml

199kr

Refined Rubber and Trim | 500ml

Tershine

Apex + Gloss Booster | 500ml

249kr

Apex + Gloss Booster | 500ml

Tershine

Refract Ceramic Quick Coat | 500ml

299kr

Refract Ceramic Quick Coat | 500ml

Tershine

Apex Quick Detailer | 500ml

199kr

Apex Quick Detailer | 500ml

Tershine

Purify S Shampoo | 500ml

299kr

Purify S Shampoo | 500ml

Tershine

Relive wheel Cleaner | 500ml

199kr

Relive wheel Cleaner | 500ml

Tershine

Vision + Glass Cleaner | 500ml

179kr

Vision + Glass Cleaner | 500ml

Tershine

Extract Degreaser | 1L

129kr

Extract Degreaser | 1L

Tershine

Dissolve Degreaser | 1L

98kr

Dissolve Degreaser | 1L

Tershine

Glasduk

49kr

Glasduk

Tershine

Torkduk

139kr

Torkduk

Tershine

Tvätthandske

149kr

Tvätthandske

Tershine

Fälgborste

198kr

Fälgborste

Tershine

Detaljborstar

149kr

Detaljborstar

Tershine

Doseringsmått

49kr

Doseringsmått

Tershine

Refined Rubber and Trim | 500ml

0 out of 5
(0)

Refined är en oljebaserad (petroleum) produkt som återställer dina däck och plastdetaljer i ett drag. Väldigt lättanvänd samt lämnar en slitstark skyddande hinna efter sig. Ger en satin finish som gör det snyggt och fräscht utan några krusiduller!

Produkten är primärt framtagen för att återställa däcksidor men fungerar faktiskt lika bra på plastdetaljer, motorrum, gummilister mm.

1. Rengör ytan (med exempelvis APC eller Extract)
2. Applicera med valfri skum-pad
3. Låt torka
4. Torka av eventuellt överflöd med en ren MF-duk
5. Visst är den bra? 🙂

ps. om du vill ha mer wet look kan fler lager appliceras!

Pestandan ur en däckglans (oavsett märke) hänger oftast på underarbetet. Se till att rengöra däcket ordentligt med både Relive och Extract (även Dissolve om så krävs), dundra på med borste eller pensel. Spola ordentligt och torka rent, ni kommer bli lyckligare av att göra så 😉

Tershine

Apex + Gloss Booster | 500ml

0 out of 5
(0)

Apex+ är en Quick Detailer där huvudfokus ligger på att få ut maximalt med glans! Apex+ skapar en otrolig värme och djup till alla sorters lacker, men det är framförallt när den appliceras ovanpå Refract eller Magnify som den kommer till liv. Personligen tycker jag att vid två lager så poppar den som bäst, samt när det appliceras ovanpå förslagsvis Refract/Magnify. Fungerar på alla typer av befintliga skydd och givetvis som en stand alone -produkt också, men avrinningen kan bli lidande om man inte kör något ”tuffare” skydd under (typ Refract)!

Utan att låta för flummigt så skapar den en enormt härlig 3D-känsla och djup i lacken, tänk dig känslan från ett riktigt bra klassiskt Carnuba-vax. Superenkel att applicera och risken att misslyckas är mer eller mindre obefintlig! Fantastisk att kunna ta bort vattenfläckar eller ”flamm” som kan uppstå med vissa keramiska produkter.

1. Tvätta bilen med Purify/S

2. Applicera på torr yta, antingen direkt på lacken eller i en mf-duk.

3. Buffa av med torr och ren duk.

4. Backa tillbaka och se den otroliga värmen och ”3D-känslan” som Apex+ frambringar!

5. May the gloss be with you!

ps. Kan med fördel användas som torkstöd. Om du ska använda den direkt efter Refract, låt då gärna Refract härda en stund innan du applicerar Apex+. 

Låt gärna Refract härda 30-60 min innan ni kör Apex+ ovanpå (går såklart direkt men ni får inte samma ös). Samma tidsintervall gäller för lager två av Apex+.

Tershine

Refract Ceramic Quick Coat | 500ml

0 out of 5
(0)

Refract är en så kallad “keramisk” quick coat speciellt framtagen för oss som älskar att köra våra fordon både på bana och gata, men fortfarande vill ha grym glans och avrinning när dagen är över. Tack vare sin innovativa sammansättning ger den ett långvarigt skydd och magisk glans, trots sin enkla appliceringsmetod.

Refract är väldigt enkel att använda och ger helt vansinnig glans och en grymt trevlig avrinning. Spraya ett eller två spray i en mikrofiberduk och applicera en panel åt gången (mindre produkt ju längre runt fordonet ni kommer då duken kommer att mättas), vänd på duken och buffa upp ytan på direkten (prova gärna på en mindre panel första gångerna du använder den). Under första timmen kommer glansen öka successivt. Efter 24 timmar kan ytterligare lager appliceras om så önskas för ökad hållbarhet och lite mer glans, men kom alltid ihåg ledordet ”less is more”.

Produkten lämnar en mycket stark hinna efter sig som gör att du får en lång hållbarhet, enormt hög glans och kanonfin avrinning. Jag väljer att inte skriva ut några tider för hur länge produkten håller då jag tycker det oftast är rena tramssiffror som många uppger. Då man aldrig kan veta hur grundförhållanden ser ut samt vilket klimat den brukas, hur fordonet tvättas, vårdas osv. Men tro mig, den håller förvånansvärt bra och framförallt ger den otroligt hög glans. 

Kan med fördel användas som torkstöd efter tvätt, blanda då gärna ut produkten upp till 1:10 (jag själv kör 1:5) med vatten i en annan flaska (går såklart rent också men lättare när man späder den). Innan avtorkning skall ske så duscha en till två sprut per panel och torka sedan med torkduk backa tillbaka och le åt hur sjukt mycket glans du precis fått av att knappt göra någonting. Glöm inte bort att tvätta duken ganska omgående eller lägg den i blöt då produkten ”torkar” ut duken så den får svårare suga upp vattnet vid nästa användning. Fungerar också förvånansvärt bra som en ”wet coat”, dvs duscha på blöt bil, låt dra en kort stund och spola av. Prova alltid på en mindre yta först samt späd den gärna enligt min rekommendation för detta ändamål. Produkten är oerhört dryg så använd mindre än vad du kanske normalt tycker känns ”bra”. Less is more gäller verkligen på denna produkt!

Tänk på att aldrig stå i solen när produkten appliceras, se till att huv osv är väl kyld. Samt jobba alltid bara en panel åt gången och överdosera heller inte. Ska ni använda den ofta så ska den spädas ut för att minimera risken för flamm osv. 

Tillval med en extra tomflaska inklusive trigger finns i drop down -menyn! Perfekt för att kunna späda produkten med.

Då allting görs för hand kan färg och doft skifta något mellan batcherna, det är fortfarande exakt samma produkt rent prestandamässigt! Jag rekommenderar alltid att skaka produkten innan användning.

Tershine

Apex Quick Detailer | 500ml

0 out of 5
(0)

Apex är en quick detailer speciellt framtagen att användas om man vill boosta glansen och inte tvättmöjligheter finns, exempelvis vid bankörning, rally, bilträffar etc. Tack vare sin unika sammansättning lyfter den smuts och partiklar från lacken och efterlämnar ett skyddande vaxlager. Fungerar ypperligt som en “vanlig” quick detailer och ger riktigt bra tryck i glansen på nolltid.

Utmärkt för att plocka bort fågelspillning, flugor med mera direkt efter bankörning/drifting. Eller varför inte smeka upp den sista glansen på fälgarna innan utställningen börjar?

På hårt smutsig yta  bör man använda rikligt med produkt för att lösa upp smuts samt skapa en skyddande hinna mellan mikrofiberduken och ytan som skall rengöras, var noggrann med att vika ihop mikrofiberduken efter varje drag. Buffa slutligen upp finishen med en ren sida eller helst med en separat duk.

Tershine

Purify S Shampoo | 500ml

0 out of 5
(0)

Testvinnande (Teknikens Värld Juni 2019) Purify S är ett högeffektivt så kallat “keramiskt” schampo som ger en helt vansinnig glans. Tack vare sitt innehåll gör den inte bara rent utan hjälper till att boosta redan befintligt skydd (förslagsvis Magnify eller Refract) till nya nivåer. Nu uppdaterad i V2 som ger ännu mer glans, skum samt boostar avrinningen ytterligare!

Ja som ni förstår är det ju en variant på Purify shampoo men med extra ”keramiska” godsaker för den där helt galna glansen. Vad som särskiljer mitt schampo på marknaden och vad jag tycker gör produkten väldigt spännande är de rengörande egenskaperna tillsammans med den helt sjuka glansen den ger.

Produkten presterar snarlikt rengöringsmässigt som mitt vanliga Purify (lite klenare) men ger en glansnivå som verkligen är helt otrolig. Det hjälper till boosta ytan under och är gjort att kunna binda på alla typer av lackskydd och vaxer, då jag har valt de rengörande egenskaperna och glansen så har det således inga “inbyggda” avrinnande egenskaper (nästan omöjligt tillverka en produkt som presterar maximalt på alla håll utan man får ”välja” vilka egenskaper man vill premiera). Även om jag märkt att efter ca tre – fyra tvättar verkar den hjälpa till boosta avrinningen under också då den efterlämnar en keramisk hinna efter sig.

Sen är det ju självklart glansen som är hela grejen med schampot, den ger verkligen så förbannat bra glans. Det tar någon timme innan maxglans har uppnåtts då den behöver lite härdtid. Jag är grymt nöjd över hur tjockt och fint skummet är, hur bra glid det ger mot handsken samt att det är väldigt drygt. Det är ca två kapsyler i en vanliga hink som gäller (men prova gärna vad du gillar), det är ungefär hälften så drygt som vanliga Purify, men en flaska 500ml är fortfarande cirka 50 tvättar. Jag tycker dock att det verkligen lever ut när man kör skvätter i lite extra, det blir inte bättre rengörande egenskaper men glansen poppar verkligen till en annan nivå. Blandningsförhållande ca 1:1000.

1. Dra i en skvätt i ljummet vatten.

2. Spola med högtrycksmunstycke i hinken för att aktivera skummet

3. Dra tvätthandsken med raka drag över fordonets lack och glöm inte att tvätta handsken i din andra hink med rent vatten då och då

4. Spola av och torka med torkduk av hög kvalitet 5. Efter avtork kommer glansen att öka successivt de första 12-24h.

6. Jag vet, glansen är ju helt magisk Ps. använd med fördel min keramiska quick coat Refract efter tvätt för att maximera avrinning och skydd

Fungerar självklart kanon i foam gun!

Tershine

Relive wheel Cleaner | 500ml

0 out of 5
(0)

Relive är en nästan overkligt effektiv fälg och flyrostlösare och finns nu i den efterfrågade storleken 1 liter till ett fördelaktigt pris. Den reagerar på metaller från bromsdamm samt flygrost och löser upp dessa inom några minuter. Produkten är pH–neutral och syrafri vilket gör att den fungerar på alla typer av lacker, plast, metaller (även polerad), alcoa osv. Nu i en uppdaterad  version (drygare, luktar mindre och ännu mer effektiv).

Fungerar på liknande sett som andra Iron Fallout -produkter men denna är i en lätt gelform för att kunna fastna bra inne i fälgen och verkligen få tag i bromsdammet som sätter sig snabbt. Den har även rengörande egenskaper för att i samma vända kunna ta bort ”vanlig” smuts. Det är verkligen en helt overkligt effektiv produkt som gör fälg-tvätten till ett rent nöje efter exempelvis en hård dag på banan eller efter en härlig sväng på kurviga småvägar. Produkten ändrar färg till lila när den är redo att spolas av, normalt ca 2-5 minuter efter påläggning. Glöm inte skaka flaskan Innan användning. Fungerar sjävklart kanon även på lacken som flygrostlösare!

Finns även som 1-liters i drop down -menyn! Den flaskan är något avrundad på toppen för att man ska få plats med handen på triggern. Jag provade en lika dan som mina 500ml (men 1l) och det kändes inte bra alls, även om det var snyggare.

Tershine

Vision + Glass Cleaner | 500ml

0 out of 5
(0)

Vision är en glasputs med härlig doft av vilda bär och frukt. Används på alla glasytor, lämnar en kladdfri och glänsande yta. Kan med fördel användas på både in och utsida samt lämpar sig mycket väl för hemmet.

Väldigt effektiv glasputs som inte lämnar något kladd efter sig och motverkar uppkomsten av imma på insidan av rutorna. Lämnar en högeffektiv avrinning på rutan efter sig som hjälper till att hålla dina glasytor rena längre. Finns även att beställa utan glass coating (finns i drop down -menyn)

Superenkel att använda, bara duscha i duken, applicera och torka av. Se till att vänd på duken och buffa upp ytan (för att torka ordentligt rent). Eftersom den lämnar en coating efter sig kan det i vissa lägen vara enklare att ha en ren duk vid sidan om och torka av med. Då den verkligen är superdryg så ledordet less is more här också! Köp gärna till min glasduk eller allround-duk som gör en enorm skillnad på hur enkelt det är putsa glas rent och fint!

1. Duscha i din glasduk

2. Torka ut och vänd på duken och buffa upp!

3. Njut av glansen och avrinningen 🙂

Jag rekommenderar alltid att skaka produkten innan användning.

Tershine

Extract Degreaser | 1L

0 out of 5
(0)

Extract är en högeffektiv och superkoncentrerad alkalisk avfettning lämplig för alla typer av fordon, golv, fasader etc. Lyfter organisk smuts och doftar härligt av persika. Blandas 5-15% i vatten och 1 liter ger således 20 liter färdig produkt att använda (6,50:- per liter, vid 5% blandning). 

Magisk som flyg/insektslösare i fronten, blanda då produkten betydligt starkare hela vägen upp till rent!

1. Blanda 5-15% med vatten (beroende på användningsområde)
2. Duscha över vald yta och låt verka under någon minut. 
3. Spola av med högtryck
4. Påbörja nästa steg i tvättprocessen

Går utmärkt att använda i skumkanon, dosera mängd med munstycket. Låt ej torka in. Förvaras oåtkomligt för barn. Betänk också att all typ av kem men framförallt avfettning (kall/alkalisk) behöver längre tid på sig att bearbeta ytan när det är kallt.

Supertrevligt doseringsmått samt tomflaska rekommenderar jag att ni lägger till också, finns här!

Denna löser alltså inte tjära/asfaltsfläckar, då behöver ni min kallavfettning Dissolve!

Då frågan kommer väldigt ofta så förklarar jag det enkelt här under:

För 5% blandning tar ni den volym ni vill få fram exempelvis 500ml x 0,05 = 25ml, för 10% tar ni 500 ml x 0,1 osv!

Tershine

Dissolve Degreaser | 1L

0 out of 5
(0)

Dissolve är en aromatfri kallavfettning som effektivt löser asfalt, olja och annan petroleumbaserad smuts. Kan appliceras på både våt och torr yta.

Mer info kommer hur den används osv.

1. Applicera jämt över ytan (normalt från handtagen och nedåt.
2. Låt dra några minuter
3. Spola av nedifrån och upp.
4. Fortsätt med nästa steg i din tvättprocedur.

Ps. Går givetvis bra att använda för exemeplvis motortvätt mm. Kom också ihåg att produkten bör ligga lite längre på ytan vid kall temperatur. För bäst effekt bör även Extract användas ovanpå Dissolve efter steg 2.

Tershine

Glasduk

0 out of 5
(0)

Grymt trevlig ”våffelduk” (nu i uppdaterad version) som jag tycker är riktigt bra för glas! Går säkert galant använda som torkduk också men i min värld är det här en riktigt bra duk för att rengöra dina glasytor. Självklart en perfekt kombination tillsammans med tershine – Vision Glass Cleaner.

Finns även som tio-pack till reducerat pris i drop down -menyn!

GSM: 300 

Storlek: 40X40 cm

Material: 70% Polyester, 30% Polyamid

Tillverkad i Korea

Skötselråd: Tvättas i 40- 60 grader utan mjukmedel. Skippa vanligt tvättmedel då det oftast har en förmåga att “stänga” fibrerna och gör att dukarna fungerar sämre. Kör bara varmt vatten eller APC/Alkaliskt (någon kork i maskinen) så brukar det fungera fin fint.

Tershine

Torkduk

0 out of 5
(0)

Torkduk modell tokbra! Min personliga favorit, lämnar inga streaks eller vatten efter sig och den större modellen behöver du inte vrida ur på en hel bil (eller två för den delen heller).

Finns i två varianter, 75×90 elle 50×55 cm. Jag rekommenderar den stora som grund -setup och den mindre som komplement (lister, efterdropp, fälgar etc). Givetvis fungerar den mindre duken superbra för att torka hela bilen med också.

GSM: 530

Storlek: 50×55 cm

Material: 80% Polyester, 20% Polyamid

Tillverkad i Korea

Skötselråd: Tvättas i 40- 60 grader utan mjukmedel. Skippa vanligt tvättmedel då det oftast har en förmåga att “stänga” fibrerna och gör att dukarna fungerar sämre. Kör bara varmt vatten eller APC/Alkaliskt (någon kork i maskinen) så brukar det fungera fin fint. 

Tershine

Tvätthandske

0 out of 5
(0)

Tvätthandske av absolut högsta kvalitet! Minimerar risken för repor samt suger upp mycket schampo och vatten för en snabbare tvätt. När den är smutsigt är det bara tvätta den i 60 grader (utan mjukmedel). Ett måste i alla glansälskares tvättarsenal. 

Tillverkad i Korea

Skötselråd: Tvättas i 40- 60 grader utan mjukmedel. Skippa vanligt tvättmedel då det oftast har en förmåga att “stänga” fibrerna och gör att dukarna fungerar sämre. Kör bara varmt vatten eller APC/Alkaliskt (någon kork i maskinen) så brukar det fungera fin fint.

Tershine

Fälgborste

0 out of 5
(0)

Kvalitetsborste i mikrofiber och mjuk kärna (som gör att du kommer åt på lite trängre ställen) med ett ordentligt skaft och tershine -loggan i skumhandtaget. Kemresistent och tål ordernligt tuffa tag. Skonsam för alla typer av fälgar och ett måste i bilvårdsarsenalen. 

Längd: 45cm

Tershine

Detaljborstar

0 out of 5
(0)

Kanontrevliga borstar i tre olika storlekar av hög kvalitet. Perfekt till alla ställen där man behöver kunna komma åt lite extra, så som fälgar, insidan, paneler, fläktgaller, motorrum mm. Skonsam och lagom mjuka strån tillsammans med ett gediget plastskaft.

Grym kombo tillsammans med APC eller varför inte Relive för fälgarna osv.

Säljes i ett set av tre nu i första batchen.

Storlekar: 24mm, 30mm samt 38mm.

Tershine

Doseringsmått

0 out of 5
(0)

Grymt smidigt doseringsmått perfekt för Extract – Degreaser (eller andra flaskor för den delen). Bara skruva på flaskan, tryck lätt på munstycket tills rätt mängd uppnåtts och häll upp. Fin kvalitet och något alla borde ha i sin arsenal!

 

Visar alla 15 resultat