RAM Mounts

RAM Mounts

X-Grip Hållare | Broms & Kopplingsreservoarbas

0 out of 5
(0)

RAM-B-174-UN7 består av en hårdvara för montering till antingen broms- / kopplingsreservoarer och skenor med en diameter på 16 mm, 22 mm och 32 mm, medium arm med dubbla uttag och universell X-Grip-hållare. X-Grip hållaren har en clean och smart fyra bens design som erbjuder bra hållkraft utan att dölja din smartphones bakom skumdynor eller plast. X-Grip-hållaren expanderar och kontrakterar för perfekt passform för de flesta telefoner (detta fästet kan roterar 360 grader).

RAM Mounts

GoPro | Tough Claw

0 out of 5
(0)

RAM-B-400-A-GOP1 består av den lilla Tough-Claw-basen, kort arm med dubbla uttag och en anpassad GoPro®-adapter.  Adaptern fästs direkt på kamerans undersida och byter ut monteringsfästet från fabriken.

RAM Mounts

GoPro | Gaffelkrona Hål Expander

0 out of 5
(0)

RAM-B-176-GOP1 består av en gaffelkrona hål expander, medium arm med dubbla uttag och en anpassad GoPro®-adapter.  Adaptern fästs direkt på kamerans undersida och byter ut monteringsfästet från fabriken.

RAM Mounts

X-Grip Hållare | Bas med Hål

0 out of 5
(0)

RAM-B-272-UN7 består av en bas med ett 9mm hål, kort arm med dubbla uttag och universell X-Grip-hållare. X-Grip hållaren har en clean och smart fyra bens design som erbjuder bra hållkraft utan att dölja din smartphones bakom skumdynor eller plast. X-Grip-hållaren expanderar och kontrakterar för perfekt passform för de flesta telefoner (detta fästet kan roterar 360 grader).

RAM Mounts

Dryckeshållare | Tough Claw

0 out of 5
(0)

RAM-B-132-400 består av den lilla Tough-Claw-basen och universell dryckeshållare. Dryckskålshållaren har två vridpunkter, vilket gör det möjligt för din dryck att alltid stanna upprätt och aldrig spillas (detta fäste roterar 360 grader).

RAM Mounts

X-Grip hållare | Gaffelkrona Hål Expander

0 out of 5
(0)

RAM-B-176-A-UN7U består av en gaffelkrona hål expander, kort arm med dubbla uttag och universell X-Grip-hållare. X-Grip hållaren har en clean och smart fyra bens design som erbjuder bra hållkraft utan att dölja din smartphones bakom skumdynor eller plast. X-Grip-hållaren expanderar och kontrakterar för perfekt passform för de flesta telefoner (detta fästet kan roterar 360 grader).

RAM Mounts

X-Grip hållare | Tough Claw

0 out of 5
(0)

RAM-HOL-UN7-400 består av en liten Tough-Claw-bas och universell X-Grip-hållare för smartphones. X-Grip hållaren har en clean och smart fyra bens design som erbjuder bra hållkraft utan att dölja din smartphones bakom skumdynor eller plast. X-Grip-hållaren expanderar och kontrakterar för perfekt passform för de flesta telefoner (detta fästet kan roterar 360 grader).

Visar alla 7 resultat