Ctek

Ctek

CTX Battery Sense

0 out of 5
(0)

Smart batteriövervakning på din mobiltelefon
Allt i fickan

Följ ditt MC batteris hälsa från mobiltelefonen.

Den är enkel att installera och du har allt du behöver veta om batteriets laddning i din hand.
CTX BATTERY SENSE är ett Bluetooth®-aktiverat, smart batterihanteringsverktyg. Det kommer att hjälpa dig att förhindra fordonshaverier och att maximera batteriets prestanda genom att ge dig värdefull, lättförståelig information om batteriets laddningsstatus.

Hämta bara den kostnadsfria appen, anslut Battery Sense Monitor till batteriet, följ appens instruktioner och mobiltelefonen kommer att ge dig uppgifter dygnet runt, året runt. Du kan till och med synkronisera flera Battery Sense-monitorer till mobiltelefonen för ett komplett batterihanteringssystem. Om batteriets laddning dessutom sjunker till en kritisk nivå kommer Battery Sense att tala om för dig när det är dags att använda din CTEK-batteriladdare.

CTEK MXS 5
Ctek

MXS 5.0

0 out of 5
(0)

Avancerad laddning med temperaturkompensation

Kallt väder-prestanda

MXS 5.0 levereras med automatisk temperaturkompensation för bästa laddningsprestanda även under extrema förhållanden.

MXS 5.0 är en avancerad mikroprocessorstyrd batteriladdare som ger oöverträffad prestanda för blybatterier från 1,2 – 110 Ah. Den levereras med inbyggd automatisk temperaturkompensation som säkerställer den bästa laddningsprestandan även i de mest extrema förhållanden. MXS 5.0 har även batteridiagnos för att fastställa om batteriet kan ta emot och behålla en laddning, patenterat automatisk program för avsulfatering, ett AGM-alternativ som maximerar hållbarhetstiden för de flesta start/stopp-batterier och ett särskilt Recond-läge för rekonditionering av djupt urladdade batterier. MXS 5.0 använder CTEKs patenterade Float/Pulse-system som är det mest effektiva underhållsläget när ett batteri är anslutet under långa perioder.

Helautomatisk 12 V ”anslut och glöm”-laddning i 8 steg

Program för mindre batteri, normalstort batteri, AGM och Recond

Inbyggd automatisk temperaturkompensation

Patenterat float/pulse-underhåll för batterier upp till 160 Ah

5 års garanti

Ctek

Connect Extension 2.5m

0 out of 5
(0)

Utöka räckvidden för din CTEK-laddare

Denna förlängningskabel tillåter att CTEK-laddaren används längre bort från motorcykeln eller batteriet.

Levereras med två års garanti

Ctek

MXS 5.0 TEST&CHARGE

0 out of 5
(0)

Det ultimata inom batteriladdning och testning
Anslut, testa och ladda

MXS 5.0 TEST & CHARGE kombinerar en avancerad mikroprocessorstyrd batteriladdare med ett batteri och testfunktion av generator för att hålla batteriet i bästa möjliga skick.
MXS 5.0 TEST & CHARGE är lämpliga att använda till batterier från 1,2 Ah – 110 Ah. Dess testfunktioner ger dig tre lättanvända program för att testa batterispänningen, startkraft och generatorprestanda för att ge dig en fullständig bild av batteriets och fordonsladdningssystemets hälsa. MXS 5.0 TEST & CHARGE har även ett patenterat automatisk program för avsulfatering, ett särskilt Recond-läge för rekonditionering av djupt urladdade batterier och CTEK:s patenterade float/pulse-system som är det mest effektiva underhållsläget när ett batteri är anslutet under långa perioder.

Helautomatisk ”anslut och glöm”-laddning

Lättanvänt batteri och testfunktion av generator

Laddar batterier upp till 150 Ah

Program för mindre batteri, normalstort batteri, kallt väder och Recond

5 års garanti

Ctek

Connect Eyelet | M6

0 out of 5
(0)

Den lättmonterade kopplingen för svåråtkomliga batterier

CONNECT – EYELET-kopplingen är den perfekta lösningen om batteriet är svåråtkomligt, dolt eller om du inte kan använda klämmor. Anslut bara de lättmonterade ringkabelskorna till batteriet och ladda som vanligt.

Levereras med två års garanti.

40 cm kabellängd

Stänk- och dammskyddad (IP65)

Ctek

Bumper 10

0 out of 5
(0)

Hållbart skydd för din CTEK-laddare

CTEK:s laddare BUMPER sitter tätt runt laddarens huvuddel för att skydda den mot stötar och repor. BUMPER som är tillverkad av slitstark silikongummi ger laddaren extra grepp på hala ytor och levereras med två års garanti.

Passar att använda till alla CTEK-laddare på 0.8A.

Ctek

Mounting Bracket

0 out of 5
(0)

Väggmontering för din CTEK-laddare

Kraftigt och mångsidigt monteringsfäste för praktisk förvaring av laddare och kabel. Öppen ramkonstruktion ger enkel åtkomst till laddarens funktioner. Levereras med två års garanti.

Praktisk förvaring av laddare och kablar

Öppen ramkonstruktion ger enkel åtkomst till laddarens funktioner

Passar till alla CTEK-laddare 3,8 – 5,0 A – POWERSPORT

Ctek

CT5 POWERSPORT

0 out of 5
(0)

Gör ditt powersport-fordon redo för action
Topprestanda-laddning

Se till att du alltid är redo för action med den lättanvända CT5 POWERSPORT-batteriladdaren. Få ut det mesta av dina powersport-fordonsbatterier oavsett om du är på land, vatten, snö eller is. Anslut laddaren direkt till batteriet eller via 12 V CANBUS-uttaget (kompatibelt med BMW-motorcyklar) med tillbehöret INDICATOR PLUG 12 V. Ditt powersport-fordon behöver alltid vara i toppskick för att ge dig bästa möjliga prestanda. Powersport-fordon förvaras ibland under långa perioder och därför gör CT5 POWERSPORT-laddaren att batterierna är laddade till sin kapacitet och att fordonet är redo att köras när du är. CT5 POWERSPORT har utformats speciellt för att ladda och underhålla powersport-batterier med hjälp av avancerad teknik som ger dig tre helautomatiska laddnings- och underhållsprogram – Normal, AGM och Recond. Om så erfordras kan du ansluta den direkt till batteriet på obestämd tid och den kommer inte att över- eller underladdas. Den är enkel att använda och fungerar med alla typer av powersport 12 V-blybatterier.

Lämplig för alla motorcyklar, ATV:er, vattenskotrar och snöskotrar

AGM-program

Helautomatisk laddning inklusive underhållsläge

Recond-program för rekonditionering av djupt urladdade batterier

5 års garanti

Ctek

Connect CIG Socket

0 out of 5
(0)

Ladda dina enheter med din CTEK-laddare

CONNECT – Cig Socket ansluter till CTEK-laddaren så att den kan användas som en kraftkälla för elektronisk utrustning som till exempel mobiltelefoner, GPS sat nav, handtagsvärmare och eluppvärmda kläder. Levereras med två års garanti.

CONNECT – Cig Socket är en användbar accessoar som ökar användningen av CTEK CONNECT-batterikontakt. När CONNECT – Cig Socket har ansluts så att du kan använda GPS, mobiltelefoner, handtagsvärmare, eluppvärmda kläder, etc.

1 m kabellängd

Universell honkontakt som lämpar sig för alla vanliga 12 V-hankontakter

10 cm kabellängd för bekväm ström

Ctek

LITHIUM XS

0 out of 5
(0)

Den enda laddaren som du någonsin behöver LiFePO4

Enkel litium-laddning

LITHIUM XS är en avancerad mikroprocessorstyrda laddare och underhållare som är speciellt utformad för litiumjonfosfat-batterier (LiFePO4).

LITHIUM XS är speciellt utformad för litiumjonfosfat-batterier (LiFePO4). Den kan med upp till 4,3 A laddningsström ladda LiFePO4-batterier från 5 Ah till 60 Ah och underhålla upp till 120 Ah. Den är enkel att använda – koppla bara in den och laddningen startar omedelbart. Det finns ingen anledning att koppla bort batteriet och all elektronik med lågspänningsskydd kommer att återställas automatiskt. LITHIUM XS är en ”ansluta och glöm”-laddare med 8 laddningssteg, en testsekvens som berättar om batteriet kan ta och behålla laddning, ett unikt maximeringssteg för att återställa full kapacitet och patenterad underhållsladdning för maximal prestanda, även efter flera månaders inaktivitet.

Enkel att använda – bara anslut och glöm

Unik 8-stegsladdning för maximal prestanda och utökad livslängd

Säker gnistfri drift

Exceptionellt ren leverans av spänning och ström utan överspänningar eller spikar

5 års garanti

Ctek

Indicator Eyelet | M6

0 out of 5
(0)

Kontroll och laddning för svåråtkomliga batterier

INDICATOR – Eyelet är perfekt för laddning och kontroll av batterier som är svåråtkomliga eller dolda. ”Trafikljussystemet” visar enkelt och tydligt batteriets laddningsstatus. Anslut ringkabelskorna till batteriet, kontrollera status, anslut sedan kontakten i din CTEK-laddare om batteriet behöver laddas.

Levereras med två års garanti.

55 cm kabellängd

15 A säkring

Stänk- och dammskyddad (IP65)

Ctek

XS 0.8

0 out of 5
(0)

Kompakt, kraftfull 12 V-laddning

Minsta 12 V-laddaren från CTEK

XS 0.8 använder toppmodern teknik för laddning av mindre batterier i motorcyklar, vattenskotrar, ATV:er och gräsklippare.
XS 0.8 är CTEK:s minsta 12 V-laddare och är lämplig för laddning av mindre batterier samt underhållsladdning av normalstora bilbatterier. XS 0.8 är en kompakt, helautomatisk 6-stegsladdare som levererar 0,8 A och laddar 12 V-batterier från 1,2 till 32 Ah underhållsladdning på upp till 100 Ah. Den är enkel att använda och du kan följa hela laddningsprocessen på den tydliga, lättavlästa displayen.

Helautomatisk ”anslut och glöm”-laddning i 6 steg

Patenterad underhållningsladdning upp till 100 Ah för längre batteriliv

Laddar 12 V-batterier från 1,2 – 32 Ah

Patenterad avsulfateringsfunktion

5 års garanti

Ctek

XC 0.8

0 out of 5
(0)

Kompakt laddning för din Veteran-MC
Tydlig laddning och underhåll

XC 0.8 kan ge din antika Veteran-MC ett nytt liv. Och eftersom du kan hålla laddaren permanent ansluten i underhållsläget är du alltid redo att bege dig ut på vägen.

XC 0.8 är en kompakt 4-stegs 6 V-laddare som ger 0,8 A och avgifter och underhåller 6 V-batterier från 1,2 – 100 Ah. Den är enkel att använda och du kan följa hela laddningsprocessen på den tydliga, lättavlästa displayen. Efter laddning kommer XC 0,8 automatiskt att växla till underhållsfasen med hjälp av CTEK:s patenterade pulsladdning som är det mest effektiva läget om ett batteri är anslutet under längre perioder, så laddaren kan vara fast ansluten till fordonet.

Lagersaldo:

Slut i lager

389 kr Läs mer
Ctek

Bumper 60

0 out of 5
(0)

CTEK:s BUMPER sitter tätt runt laddarens huvuddel för att skydda den mot stötar och repor. BUMPER som är tillverkad av slitstark silikongummi ger laddaren extra grepp på hala ytor och levereras med två års garanti.

Passar att använda till alla CTEK-laddare på 3,8 – 5,0 A

Visar alla 14 resultat